Ett litet kontor i ett stort rum

Vi vet hur det är att ha eget företag

Vi har haft eget företag och precis som många andra börjat på ruta ett. Vi kunde inte skillnaderna mellan sådant som årsbokslut och förenklat årsbokslut, ingående och utgående moms. Eller att det är skillnad på eget uttag och lön, revisor och redovisningskonsult. När vi försökte få hjälp var det svårt. Därför började vi studera redovisning och har nu möjlighet för att kunna hjälpa andra i samma situation.

Idag är vi en redovisningsbyrå som ägs och drivs av Jaakko och Erika Martikainen. Vi har inte alltid jobbat med ekonomi utan har vår bakgrund inom byggbranschen och restaurangbranschen. Det ger oss en bred erfarenhet inom arbetslivet och gör att vi kan förklara ekonomi för en som inte är ekonom.

Vårt uppdrag anpassas efter er situation. Vill ni sköta faktureringen men inte momsdeklarationen? Vill ni sköta bokföringen men ha någon som dubbelkollar så att allt har blivit rätt? Vill ni bara ha bättre förståelse för varför BAS-kontoplanen ser ut som den gör? Vill ni slippa oroa er för onödiga fel vid betalning av fakturor? Inga problem, vi kan hjälpa er.

Namnet KREBET förresten, vad betyder det? Det består av orden debet och kredit, med första delen från kredit och andra delen från debet. I bokföringen måste alltid debet och kredit vara i balans, lika mycket på båda sidor. Så vi tyckte att KREBET symboliserar det bra.

Väx med oss